Comunicat de presa Dr. Adriana Fratilescu vis-a-vis de acuzatiile lui Alice Iotta

In urma acuzelor aduse in mod public de Alice Iotta, care sustine ca a suferit o infectie in urma interventiei de lifting fesier cu fire biostimulatoare elastice, Dr. Adriana Fratilescu, medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, directorul clinicii Perfect Lines,transmite Mass media un prim si final punct oficial de vedere, dupa cum urmeaza:
Comunicat de presa Dr. Adriana Fratilescu vis-a-vis de acuzatiile lui Alice Iotta

In urma acuzelor aduse in mod public de Alice Iotta, care sustine ca a uferit o infectie in urma interventiei de lifting fesier cu fire iostimulatoare elastice, Dr. Adriana Fratilescu, medic specialist chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva, directorul clinicii Perfect Lines, transmite Mass media un prim si final punct oficial de vedere, dupa cum urmeaza:


“Am refuzat sa dau curs invitatiilor Mass media de a aparea in emisiuni TV si sa ofer declaratii presei intrucat, ca medic specialist respectat, nu imi pot permite sa fiu parte a unor dezbateri publice de tip tabloid.

Am observat insa ca doamna Alice Iotta a demarat pe contul de Facebook o campanie impotriva mea si a altor chirurgi din breasla mea.

Pentru ca mi-a fost afectata grav imaginea publica iar povestea tinde sa se transforme intr-o vendeta impotriva chirurgilor esteticieni din Romania, am hotarat sa dau curs acestui prim si ultim comunicat de presa prin care va informez, concis si explicit, cum s-a derulat colaborarea mea cu Alice Iotta.

In urma procedurilor minim invazive realizate in octombrie, pacienta a venit la consult in 21 si 31 octombrie, 8 si, respectiv, 14 noiembrie.
La ultima vizita, din punct de vedere medical, pacienta nu prezenta nicio problema iar recuperarea se incadra in limite normale.

Dovada ca, in data de 6 noiembrie, Alice Iotta, dupa ce declarase in presa „Ma tavalesc de durere dupa operatia de fund” (ziarul Cancan) a declarat:
"Pentru a obtine ceva trebuie sa sacrifici ceva! Durerea s-a dus si parca nu a fost niciodata! Am fundul mult dorit si asta e tot ce conteaza! Un alt vis
implinit" (Click – 6 noiembrie).

Au urmat nenumarate comentarii pozitive pe contul de Facebook („Relax este o operatie reusita in ciuda micilor dureri care sunt normale in aceste cazuri. Eu insa nu suport durerea, nici macar o durere banala de burta, si fac din tatar armasar, dar ASTA SUNT EU. Operatia in sine nu doare iar durerea fiecare o percepe diferit!”)

In data de 14 noiembrie, pacienta s-a prezentat in clinica Perfect Lines solicitand doua noi interventii de liposuctie la nivelul coapselor antero-laterale si schimbarea protezelor mamare siliconice.
Subliniez faptul ca pacienta nu a relatat nici o problema de ordin medical aparuta intre timp.

Pentru ca fiecare interventie a generat interes mediatic, am decis sa existe un contract care sa includa si conditiile in care se va comunica cu presa, dar si mai multe clauze de confidentialitate, acest gen de contracte fiind o practica obisnuita in strainatate intre un medic chirurg estetician si o persoana publica.

Cand a fost vorba sa isi asume obligatii contractuale, Alice Iotta nu a vrut sa semneze niciun contract.

Intre 14-30 noiembrie Alice Iotta nu m-a contactat telefonic prin sms sau e-mail cu privire la aparitia vreunei infectii sau a modificarii starii de sanatate

A revenit insa pe 30 noiembrie, acuzand complicatii post-operatorii. In mod surprinzator insa, Alice Iotta a refuzat orice consult medical din partea mea. Astfel ca nu am avut ocazia sa constat nicio problema de ordin medical. Am primit cateva zile mai tarziu un contract prin care, in schimbul platii unor daune materiale, eram ferita de un scandal mediatic.

Pe 10 ianuarie Alice Iotta a oferit un interviu si arunca cu acuze intr-o emisiune de televiziune in conditiile in care eu, ca medic personal, nu am putut sa-mi examinez pacienta pentru a pune un diagnostic corect.

Adaug faptul ca toate cele spuse de mine mai sus sunt probatorii si fac apel la o analiza lucida a situatiei.

Va multumesc!”

Adriana Fratilescu este chirurgul estetician care practica in Romania interventii non-invazive, minim-invazive si proceduri chirurgicale de ultima generatie.

Dr.Adriana Fratilescu a terminat studiile Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, dupa care a urmat rezidentiatul in specialitatea chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva in cadrul Spitalului de Urgenta Bucuresti sub indrumarea Prof.
Dr. I. Lascar.

Pasionata de fascinantul domeniu al medicinei si chirurgiei estetice dr. Fratilescu a urmat de-a lungul anilor numeroase cursuri si workshop-uri internationale in vederea asimilarii celor mai moderne si sigure tehnici chirurgicale recunoscute pe plan mondial. Dr. Fratilescu si-a definit formarea in chirurgia estetica faciala si corporala in cadul unui stagiu de pregatire pe care l-a urmat in clinica Estetica Buenos Aires (Buenos Aires 2010) unde a avut ocazia de a lucra alaturi de cei mai cunoscuti chirurgic esteticieni argentinieni.

Mai multe detalii pe  www.perfectlines.ro.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • flavius pe 23 Ian 2012, 16:12
    la inchisoare

    esti o urata madame estetician, cred ca intentionat ai mutilat-o pe Alice, pt ca esti complexata si sadica, ar trebui dumneata sa-ti macelaresti mufa aia de taranca parvenita. Peste tot in lume medicii platesc pt greselile lor, trebuie sa fi condamnata si sa mergi la inchisoare , mizerie umana ce esti.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod