"/>

Cluj Fashion Week, la prima editie

de Ileana Voicu Ghinea, 9 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cluj Fashion Week, la prima editie" alt="Cluj Fashion Week, la prima editie" title="Cluj Fashion Week, la prima editie" border="0" />

In perioada 14 - 17 aprilie 2010 se va desfasura la Cluj, prima editie a festivalului de moda "Cluj Fashion Week" (CFW). Organizatorii spun ca CFW s-a nascut din nevoia lumii modei romanesti de un eveniment amplu care sa o aduca in simfonia celorlalte arte, alaturi de integrarea ei fireasca in life-style-ul modern - in sistem mondial, din 6 in 6 luni.

Cluj Fashion Week completeaza tabloul prezentarilor colectiilor de moda cu expozitia de fotografie de moda si lifestyle, workshop-uri, film, muzica si teatru.
Evenimentul Cluj Fashion Week isi doreste sa fie un reper pentru promovarea creatorilor consacrati, dar si a tinerilor designeri, aducand in fiecare seara intre 8 si 10 colectii - dintre acestea cel putin doua fiind dedicate noii generatii de creatori. Alte doua colectii vot fi oferite in fiecare seara designerilor invitati din SUA, Franta, Austria, Grecia, Turcia, Ungaria, Coreea si Japonia.

Festivalul merge pe o relatie unica intre 20 de creatori si invitati speciali, mari personalitati. Adica se iau 20 de creatori de arta contemporana, impreuna cu 20 de fotografi de moda si life-style, li se adauga 20 de designeri de accesorii, apoi cei 20 de designeri vestimentari si apoi se invita cate un nume din domenii complementare:

  • Diane Pernet - creatoarea celui mai mare festival de video din lume: ASEVOFF;
  • Mick Davis - regizor (Modigliani 2004), scenarist si producator;
  • Miguel Villalobos si Graham Tabor - creatori de fotografie si instalatii, apropiati ai festivalului de moda de la Hyeres.

    Un articol de Ileana Voicu Ghinea

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod