Clint Eastwood, cel mai iubit actor american

27 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Clint Eastwood, cel mai iubit actor american

Actorul si regizorul american Clint Eastwood, recompensat dea lungul timpului cu cinci premii Oscar, s-a situat pe primul loc in topul celor mai iubite staruri de cinema, potrivit rezultatelor unui sondaj care se realizeaza anual in Statele Unite ale Americii, informeaza Mediafax.

Clint Eastwood s-a situat pe primul loc in Harris Poll, un top realizat anual in Statele Unite incepand cu 1994, dupa ce, trei ani consecutiv, acest loc a fost ocupat de Denzel Washington.

Sandra Bullock, recompensata recent cu un premiu Globul de Aur si unul People's Choice, pentru rolul din filmul "The Blind Side", este actrita preferata a Americii, situandu-se pe locul al patrulea in Harris Poll.


Johnny Depp, starul seriei "Piratii din Caraibe", a urcat pe pozitia a doua, dupa ce in 2009 s-a situat pe pozitia a opta, fiind preferat de publicul feminin din SUA.

Potrivit celei mai recente editii a Harris Poll, cele mai iubite staruri de cinema in America sunt, in ordine: Clint Eastwood, Johnny Depp, Denzel Washington, Sandra Bullock, Tom Hanks, George Clooney, John Wayne, Meryl Streep, Morgan Freeman, Julia Roberts.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod