CIRCUS EUROPA la Oradea: Acrobatii, jonglerii si clovni buclucasi

19 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
CIRCUS EUROPA la Oradea: Acrobatii, jonglerii si clovni buclucasi
Incepand de vineri, 19 august si pana duminica, 28 august, renumitul Circus Europa ii va incanta pe oradeni cu showuri pline de acrobatii, jonglerii, momente cu clovni si dresura de animale. Spectacolele vor avea loc de la ora 19:00 in zilele de 19, 20, 21, 25, 26, 27 si 28 august, in locatia special amenajata in parcarea Bricostore de la ERA Park. Pretul unui bilet va fi de 10 lei pentru prima zi de spectacol, 19 august, in timp ce restul reprezentatiilor vor costa 20 de lei pentru copii si 25 de lei pentru adulti.


Artistii celebrului circ din Ungaria vor oferi spectatorilor cele mai interesante si periculoase numere de acrobatie la sol si la inaltime, numere de echilibristica si jonglerii, dar si momente de dresura de lame, camile, ponei si cai. Din spectacolele ce vor dura aproape 2 ore nu vor lipsi nici clovnii, care ii vor amuza pe toti cei prezenti si vor oferi surprize si cadouri celor mici.

Circus Europa are in spate o traditie de peste 300 de ani, ce a fost transmisa din tata in fiu pana in zilele noastre.
Bazele circului au fost puse in jurul anului 1700 de catre familia Tokacs si a purtat prima oara numele de Fortuna. In urma cu peste 10 ani, descendentii familiei Tokacs au infiintat Circus Europa, circ cu care au colindat si incantat lumea.

Lectia de Aikido continua

Totodata, in acest weekend continua si deja binecuscuta lectie de Aikido. Duminica, pe 21 august, toti amatorii de arte martiale vor putea participa la cursuri de autoaparare oferite de maestrii de la Clubul Dojo Maya Vital. Cursul va incepe la ora 11:00, iar paticiparea este gratuita.

Accesul la ERA Park se poate face cu urmatoarele mijloace de transport in comun: Nr.
23 din Cartierul Cantemir si Nr. 19 din Cartierul Rogerius (ambele linii circula din ora in ora).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod