Cioccogelateria Venchi a premiat câștigătorul concursului “Câștigă greutatea ta în ciocolată!”

Ciocolatierul oficial al Premiilor Nobel a lansat un concurs inedit în România: „Câștigă greutatea ta în ciocolată!”. Peste 500 de participaţi s-au înscris pe Facebook la concursul Câștigă greutatea ta în ciocolată!”, mecanismul fiind simplu şi premiul atractiv – atât de multă ciocolată cât cântăreşte câştigătorul!
Roxana Niculae a câştigat prin tragere la sorţi greutatatea ei în ciocolată, iar cele 65 de kg de ciocolată Venchi au ajuns în posesia ei luna aceasta.
 
Esența Venchi o reprezintă calitatea, prospețimea, cultura și experiența de secole în fabricarea produselor de cofetărie.  Încă din 1878, "sufletul ciocolatei" și-a făcut simțită prezența în produse unice, în care gustul, materia primă de cea mai bună calitate, inovația și nealterarea prin procese chimice ori conservanți stau în egală măsură la baza succesului Venchi.
 
În întreaga lume, multe din produsele-icon Venchi se produc pe loc, în fiecare din cele peste 7.500 de Cioccogelaterii Venchi răspândite în 55 de țări.
În plus, Venchi are cea mai mare gamă de produse realizate exclusiv manual, expuse și vândute la vrac. Grija pentru ingrediente naturale este un alt element definitoriu pentru produsele Venchi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod