3, 2, 1... La Multi Ani! Numaratoarea inversa catre Revelion a inceput!

„THE COUNTDOWN 2014” - MEGA-PARTY DE REVELION LA SALA POLIVALENTA!
MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 - New Years’Eve Dance Party. Distractie la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Fiti alaturi de Christopher Lawrence, DJ Wanda, Snatt&Vix si DJ Miki Love la cea mai incitanta petrecere din oras!
 
Christopher Lawrence a lucrat pe zona de remix-uri pentru artisti care nu mai au nevoie de nici o prezentare, de la LMFAO pana la U2. Muzica sa a fost inclusa in show-uri ca „Real World” (MTV) sau „Hotwheelz”, de asemenea si in jocuri pentru computer „Need for Speed 2”.
Recent, Christopher a semnat un contract de exclusivitate cu Motorola pentru seriile viitoare de telefoane mobile internationale.
 
DJ Wanda a intrat in lumea showbiz-ului cu un mare impact, in anul 2000, ca prima femeie DJ din Romania. Charisma sa si atitudinea sa optimista au propulsat-o in televiziune, astfel incat a devenit in scurt timp unul dintre cei mai populari VJ din Romania. Colaborarile sale ca DJ si producator au deschis un nou drum pentru  Wanda, ea demostrandu-si astfel talentul pe plan international.
Confirmarea talentului sau ca DJ este data de numele importante cu care a lucrat: Deep Dish, John Digweed, Carl Cox si multi altii. In 2010, Wanda a facut cu succes fata unei noi provocari: lansarea primului sau album: “Rock’N Rolla Girl”.
 
Christopher Lawrence si DJ Wanda vor mixa in cadrul petrecerii de Revelion de la Sala Polivalenta, „The Countdown 2014”.
 
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si on-line pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si biletoo.ro si au pretul de 100 lei (daca sunt achizitionate intre 15 si 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului (disponibile si la locatie).
Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei, pret care include bufet suedez (pus la dispozitie de Il Gusto di Vivere - SAVOARE ITALIANA PENTRU UN NOU INCEPUT DE AN!).

 
* Intrarea este permisa doar persoanelor cu varsta minima 18 ani.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod