Cinema City: REvolutia in divertisment ajunge la Bucuresti

In doar cateva luni, Bucurestiul va avea parte de o noua revolutie in divertisment. Cinema City Romania, subsidiara locala a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, va inaugura primul megaplex din Romania, un complex cu 21 de ecrane de cinema si aproximativ 4300 de locuri.

In doar cateva luni, Bucurestiul va avea parte de o noua revolutie in divertisment. Cinema City Romania, subsidiara locala a Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est, va inaugura primul megaplex din Romania, un complex cu 21 de ecrane de cinema si aproximativ 4300 de locuri.

In cadrul megaplexului, Cinema City Romania va deschide prima sala IMAX, aducand astfel publicului din Romania cea mai completa experienta cinematografica. Inaugurarea este prevazuta pentru luna octombrie 2009, in cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni din Bucuresti.

Megaplexul va oferi tehnologie de ultima generatie intr-un mediu premium, prin cele 21 de sali de cinema, care vor fi dotate cu cele mai moderne echipamente folosind renumitele proiectoare Kinoton, sisteme de sunet Dolby, precum si cel mai revolutionar sistem digital de proiectie 3D.
Cinematograful va dispune de doua baruri si o cafenea (in colaborare cu Strauss Romania).

Cinema City va introduce inca o inovatie pe piata din Romania - 3 sali VIP (30-50 locuri) cu fotolii de piele si bufet gratuit nelimitat. Acestea sunt menite sa ofere grupurilor de prieteni, familiilor sau companiilor, pentru evenimente private sau corporative, un spatiu intim si o atmosfera relaxata impreuna cu standarde deosebite ale serviciilor si o calitate exceptionala a vizionarii, disponibila numai in cadrul multiplexurilor moderne.

IMAX (Image Maximum) este o experienta tri-dimensionala, foarte bine primita in cele mai mari orase ale lumii.
Ecranul, cu o dimensiune aproximativ egala cu cea a unei jumatati de teren de fotbal (sau inalta cat o cladire de 8 etaje), are o forma curbata pentru a cuprinde vederea periferica a tuturor celor care vizioneaza. Aranjamentul scaunelor in forma de amfiteatru aduce fiecare spectator in centrul actiunii si, cu ajutorul ochelarilor IMAX polarizati, imaginile par sa paraseasca ecranul si sa pluteasca in incapere. Efectele 3D sunt posibile datorita peliculei de film speciale de 70mm, de 10 ori mai mare decat pelicula de 35 mm folosita in mod normal la proiectile cinematografice din salile obisnuite.
Megaplexul si sala IMAX vor fi amplasate in cadrul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare proiect de mall din Bucuresti cu o suprafata de 210,000 mp (76,000 mp suprafata inchiriabila).
Acest centru comercial va oferi bucurestenilor oportunitati exclusive de divertisment si shopping.

Cinema City Cotroceni este al saselea proiect inaugarat de catre companie in Romania, dupa deschiderile Cinema City Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau, care au avut loc in perioada 2007-2009, si proxima deschidere a Cinema City Pitesti, programata pentru luna iulie. Cinema City Romania va mai deschide un al doilea megaplex, cu 15 sali de cinema, in Bucuresti, in Sun Plaza Mall, la scurt timp dupa inaugurarea megaplexului din Cotroceni. Astfel compania isi va consolida pozitia de cel mai mare operator de cinema pe piata din Romania, ajungand sa detina 72 de sali de cinema.
In urmatorii 3-5 ani, compania intentioneaza sa adauge portofoliului sau alte 20-25 de proiecte pe intreg teritoriul Romaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod