Christian Sabbagh la pupitrul Stirilor Kanal D

de Ileana Voicu Ghinea, 7 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Christian Sabbagh la pupitrul Stirilor Kanal D

De luni, 10 mai, de la orele 19.00, Christian Sabbagh prezinta "Stirile Kanal D", care aduc pe piata media din Romania un concept de stiri diferit si inovator. Christian Sabbagh va fi direct implicat in evenimentele relatate, el nefiind doar imaginea Stirilor Kanal D, ci unul dintre cei care realizeaza jurnalul adus in fata telespectatorilor.

"Ne-am dorit la pupitrul 'Stirilor Kanal D' un jurnalist autentic, care stie ce inseamna munca de teren si care este implicat in exercitiul jurnalistic zi de zi.
Christian Sabbagh este alegere perfecta pentru noul concept al 'Stirilor Kanal D', de la ora 19.00. El vine din mijlocul evenimentelor, cunoaste perfect problemele societatii in care traim, fiind fost corespondent de razboi, dar si jurnalist acredidat de Ministerul de Interne. Background-ul jurnalistic il recomanda pe Christan Sabbagh ca fiind una dintre figurile care vor face diferenta si care va aduce plus valoare Stirilor Kanal D. Christian nu se va limita la a relata informatii. El va fi implicat direct in toata munca redactionala, va comenta si analiza stirile prezente in jurnal si, in anumite ocazii, va fi el reporterul, investigatorul, jurnalistul aflat in miezul problemei"
, declara Fatih Salis, project manager "Stirile Kanal D".

Zilele acestea, Christian Sabbagh se afla in perioada de pregatire si lucreaza alaturi de noua sa echipa pentru ca luni, 10 mai, sa livreze telespectatorilor noul concept: "Stirile Kanal D".

"Ma bucura si ma onoreaza faptul ca am fost jurnalistul preferat la pupitrul stirilor principale, Kanal D, de la ora 19.00.
Am acceptat implicarea mea in acest proiect pentru ca imi ofera oportunitatea de a ma exprima jurnalistic atat la nivel de continut cat si din punct de vedere al manierei de prezentare.  Pentru mine este o provocare, ma atrage si cred in noul concept de stiri de la ora 19.00, dezvoltat de Kanal D. Sper ca prezenta mea in echipa 'Stirilor Kanal D' sa dea forta brandului Kanal D"
, declara Christian Sabbagh.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod