Chrisette Michelle, numarul 1 in Billboard

18 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Chrisette Michelle, numarul 1 in Billboard

Cel de-al doilea album al artistei, "Epiphany", a intrat direct pe primul loc in Topul Billboard. In plus, primul single care poarta acelasi titlu, se afla in primele zece piese din topul Billboard Hot Adult R&B Airplay Chart.

"Inzestrata cu un timbru vocal spectaculos, in stilul Billie Holiday, si un simt dezvoltat pentru muzica, Michele refuza sa fie inconjurata de melodrama, preferand in schimb sa se exprime cat mai deschis din punct de vedere artistic", scria la lansare publicatia Los Angeles Times.

Chrisette va sarbatori succesul albumului "Epiphany" printr-un turneu de forta la cele mai importante emisiuni americane, printre care: "The Late Show with David Letterman" ( 12 mai), "Late Night with Jimmy Fallon" (22 mai), si "Early Show" (23 mai).
Pe 28 aprilie, Chrisette a aparut in show-ul VH1 Soulstages: Chrisette Michele presented by Infiniti.

Chrisette va pleca in turneu in aceasta vara alaturi de un alt castigator al premiului Grammy, Anthony Hamilton si Musiq Soulchild. Primul concert va avea loc pe 28 mai la Reliant Arena in Houston si se va incheia la Ovens Auditorium in Charlotte.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod