Cher: Tom Cruise se află în top 5 al foştilor mei iubiţi

Cântăreaţa şi actriţa a declarat recent, într-o emisiune de televiziune, că Tom Cruise, cu care aceasta a avut o relaţie în anii 1980, se află în topul 5 al foştilor ei iubiţi.
Cher a declarat joi, în emisiunea "Watch What Happens Live" a lui Andy Cohen, de pe Bravo TV: "Mulţi dintre ei (foştii ei iubiţi, n.r.) s-au situat pe primul loc", informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

"Am avut doar cei mai buni iubiţi din istorie", a mai spus celebra cântăreaţă şi actriţă.

"Unde se situează Tom Cruise în această listă", a întrebat moderatorul.

"În topul 5", a spus Cher, în vârstă de 67 de ani, adăugând că lista foştilor ei iubiţi este "scurtă şi drăguţă". "Nu e o listă lungă, este o listă bună", a mai spus aceasta.

"A fost foarte fierbinte şi intens, pentru un moment scurt", a adăugat Cher despre relaţia cu Tom Cruise, în prezent în vârstă de 49 de ani.
"E şi un tip grozav", a mai spus aceasta.

În ceea ce priveşte viaţa personală din prezent, Cher spune că preferă să nu ofere detalii, pentru că e dificil să menţii o relaţie dacă eşti o vedetă.

Cher a anunţat în luna februarie, pe contul său de Twitter, că va pleca din nou în turneu, în toamnă, deşi în urmă cu şase ani îşi încheia seria de show-uri de adio.
Ea a spus atunci că noul său turneu va începe în luna septembrie, în Kansas.


Foto: AFP/Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod