Cher si Christina Aguilera vin pe aceeasi scena in Burlesque – Vis implinit, acum pe BLU-RAY si DVD!

16 Mai 2011
Facebook Twitter gplus Comenteaza
Cher si Christina Aguilera vin pe aceeasi scena in Burlesque – Vis implinit, acum pe BLU-RAY si DVD!
Doua voci extrem de apreciate, Cher si Christina Aguilera fac un show senzational in musicalul Burlesque- Vis implinit, distribuit de Pro Video din 16 mai, pe BLU-RAY si DVD.

Intr-o forma de invidiat, Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell si Julianne Hough readuc pe scena atmosfera glamour a spectacolelor veritabile de cabaret. Cu o coregrafie spectaculoasa, precum si cu nenumarate momente muzicale care cu siguranta nu vor lasa audienta indiferenta, Burlesque – Vis implinit isi merita din plin cele doua premii Globul de Aur din palmares.

In regia lui Steve Antin, care semneaza si scenariul peliculei, Burlesque- Vis implinit marcheaza totodata si debutul in cinematografie al cantaretei Christina Aguilera.  

Lansarea pe BLU-RAY si DVD a filmului Burlesque- Vis implinit vine si cu o serie de surprize pentru cumparatori.
Toti cei care vor achizitiona pana pe 30 iunie DVD-urile sau BLU-RAY-urile marcate cu un sticker special si se inscriu apoi, pe baza informatiilor solicitate pe site-ul www.provideo.ro/burlesque, pot participa la tragerea la sorti. Cumpara acum si intra in cursa pentru unul dintre premiile puse in joc: 3 vouchere in valoare de 500 euro fiecare oferite la salonul de infrumusetare Glamour.

Un produs marca Sony Pictures Home Entertainment si distribuit de catre Pro Video, Burlesque- Vis implinit poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD sau BLU-RAY, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv de 99.9 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod