Cher nu se mai uită în oglindă

Cântăreaţa americană spune că nu s-a mai privit în oglindă în ultimii ani, întrucât nu este "o persoană încrezătoare în sine" şi nu-i place să îmbătrânească.

Vedeta în vârstă de 68 de ani a acordat un interviu pentru numărul din august-septembrie al publicaţiei AARP The Magazine.

Nu intenţionez să mă dau la o parte. Generaţia mea este prima de artiste care au curajul de a spune: «Nu ne vom da la o parte şi ne vom preface că am murit, doar din cauza faptului că avem o anumită vârstă»Cher
"Din când în când îmi spun mie însămi: «Iisuse, eşti atât de bătrână! Când s-a întâmplat asta?». Nu m-am mai privit în oglindă de mulţi ani.
Singura dată când am fost mulţumită cu felul în care arătam s-a întâmplat atunci când aveam între 40 şi 45 de ani"
, a declarat artista americană.

"Bărbaţii mai în vârstă decât mine arareori m-au plăcut. Dacă nu ar fi existat bărbaţii mai tineri, n-aş fi avut niciodată parte de o întâlnire în oraş cu un bărbat", a adăugat Cher.

"Nu sunt o persoană încrezătoare în sine şi cu siguranţă nu sunt o admiratoare a lui Cher. Însă mă asigur de fiecare dată că mă voi achita foarte bine de sarcina mea, aşadar îmi fac curaj şi fac tot ce depinde de mine"
, a spus aceasta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod