Charlize Theron şi Sean Penn, acuzați că l-au maltratat pe fiul actriţei

Cele două staruri au fost nevoite să le explice autorităţilor că fiul actriţei, Jackson, în vârstă de 2 ani, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia.

Charlize Theron, fiul său adoptat, Jackson, şi Sean Penn au vrut să petreacă un picnic liniştit în familie, însă ziua lor nu s-a terminat tocmai plăcut. Jackson, în vârstă de 2 ani, a început să ţipe, iar persoanele care se aflau în jurul lor au chemat poliţia, întrucât au crezut că băiatul este maltratat, informează gala.fr.

Scena a avut loc joi, la Santa Clarita, în California.

Potrivit site-ului tmz.com, citat de Mediafax, autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului.

Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului.

O femeie care se afla în apropiere şi care a şi apelat la 911 (serviciile de urgenţă din SUA, n.r.) a vrut să filmeze incidentul, însă Charlize Theron nu i-a permis. Poliţia a venit la timp, cât să nu izbucnească un scandal pe această temă între actriţă şi femeia în cauză.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod