Charlie Sheen vrea să devină preşedintele SUA

Fostul star al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men" a declarat într-o emisiune de comedie că doreşte să candideze la alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016 şi că se consideră "un republican constituţional", informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actorul american, în vârstă de 49 de ani, spune că a ajuns la concluzia că este "candidatul ideal" pentru a candida la funcţia prezidenţială în 2016, după ce a realizat un mic sondaj în rândul prietenilor săi. De asemenea, Charlie Sheen a mai spus că ar fi tentat să facă echipă la alegeri cu tatăl său, Martin Sheen.

"Am făcut un sondaj - erau vreo 10 persoane. În fiecare situaţie - indiferent de scenariul etic sau de cel social -, atunci când spuneam că vreau să candidez la funcţia de preşedinte, procentul de susţinere era de 100%", a dezvăluit starul american în emisiunea de comedie "The Flipside With Michael Loftus".

"Ghiciţi cine ar putea să candideze alături de mine la funcţia de vicepreşedinte? Tatăl meu! Va fi o echipă Sheen - Sheen la alegerile din 2016.

Vom candida cu o platformă politică bazată pe adevăr şi transparenţă. Serios!", a adăugat Charlie Sheen.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod