Charlie Sheen vrea să devină preşedintele SUA

Charlie Sheen se consideră un candidat ideal pentru funcția de președinte al Statelor Unite


Actorul, renumit pentru stilul său de viaţă petrecăreţ, spune că abordarea sa transparentă asupra vieţii îi va asigura o "izolaţie" perfectă împotriva tuturor criticilor. "Imaginaţi-vă că mă aflu într-o dezbatere. Contracandiatul meu va spune: «Ei bine, ai făcut asta!». Iar eu îi voi răspunde: «Şi?». Ce vor putea să spună despre mine în timpul acelor dezbateri şi să nu fie deja cunoscut de public? «Dar atunci când ai făcut...?».

Le voi răspunde: «Aşa, şi ce-i cu asta?»", a spus actorul american.

Viaţa personală a actorului Charlie Sheen a fost deosebit de turbulentă, marcată de numeroase scandaluri intens mediatizate, provocate de dependenţa de alcool şi de droguri, divorţuri şi violenţă conjugală, notează Mediafax. De altfel, din cauza acestor scandaluri, Charlie Sheen a fost concediat, în 2011, din distribuţia serialului "Doi bărbaţi şi jumătate".

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod