Cezar Ouatu, cel mai atrăgător bărbat de la Eurovision

Românul în vârstă de 33 de ani e considerat cel mai atrăgător concurent din competiţie.

Cezar Ouatu şi-a adjudecat titlul provizoriu de Mister Eurovision, în urma unui sondaj făcut de un blog cu mare trecere în rândul fanilor concursului. Şarmul şi calităţile fizice i-au asigurat lui Cezar Ouatu un statut pentru care cu siguranţă va fi invidiat de mulţi concurenţi de la Eurovision, scrie ziarul Click!.

Contratenorul a obţinut 911 voturi în urma unui sondaj realizat de wiwiblog, unde bloggeri din toate ţările concurente relatează îndeaproape despre importantul eveniment.


La distanţă considerabilă, s-a clasat reprezentantul Azerbaidjanului, Farid Mammadov, cu 654 de voturi, pe locul trei situându-se Marco Mengoni, reprezentantul Italiei.

Competiţia frumuseţii masculine rămâne deschisă, rezultatele provizorii vor conta foarte mult când se va trage linie. Potrivit blogulului care realizează topul, Cezar are toate şansele de a deveni "Eurovision's Top Male Model".

 

Citeşte aici totul despre participarea lui Cezar la Eurovision 2013!

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mistik007 pe 16 Mai 2013, 20:42
    lol

    tuamne feri asa e cel mai atragator?..trebuie sa fie o glumaaaa

    2
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod