Céline Dion: „Soţul meu vrea să moară în braţele mele“

Cântăreaţa a dezvăluit într-un interviu recent faptul că soţul ei, René Angélil, doreşte să îşi petreacă ultimele clipe din viaţă alături de ea şi să moară în braţele sale, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Artista canadiană s-a ţinut departe de atenţia presei în ultimii ani, concentrându-se pe îngrijirea soţului şi managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gâtului. Céline Dion şi-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, anul trecut, pentru a fi alături de soţul ei, care trecea în acel moment printr-o etapă foarte dificilă a terapiei.

73de ani are soţul artistei canadiene, René Angélil
Dar, după ce a fost încurajată de René Angélil să revină pe scenă, diva nord-americană îşi va relua acea serie de concerte cu un spectacol pe care îl va susţine joi seară.
Ea a recunoscut cu această ocazie faptul că nu îi este deloc uşor să susţină primul concert după o pauză atât de lungă.

"Acel prim show va fi delicat. Vor exista momente de tăcere, râs, stângăcie, plâns. Dar acesta este sensul unei reveniri pe scenă - altfel, aş lansa doar un album"
, a spus cântăreaţa pentru USA Today.

Continuând să îl îngrijească pe soţul ei, Céline Dion spune că este foarte hotărâtă să rămână puternică, pentru a fi alături de René până la capăt.
"Poţi să ai genunchii care îţi tremură la final, dar, atunci când cineva pe care îl iubeşti se îmbolnăveşte şi are nevoie de ajutor, nu e timpul să plângi. După aceea, desigur. Dar nu încă", a adăugat cântăreaţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod