Cele patru femei din viaţa pilotului erou Adrian Iovan

Astăzi, românii îşi iau rămas bun de la Adrian Iovan, 55 de ani, pilotul erou care a reuşit să salveze viaţa a cinci oameni în accidentul aviatic din munţii Apuseni. Pilotul căzut la datorie a fost înconjurat de familie, prieteni şi colegi, dar şi de oameni care, deşi nu l-au cunoscut în viaţă, s-au adunat în număr mare la Capela Bisericii Sf. Ilie din centrul Capitalei să-i aducă un ultim omagiu.

Nelipsite de lângă trupul neînsufleţit al comandantului au fost cele patru femei pe care Adrian Iovan le-a iubit: cele două foste soţii, Valeria Grigore şi Romaniţa Iovan, Mihaela Steriu, fosta iubită după divorţul de Romaniţa, şi Irina Iovan, fiica pilotului, care a venit din Franţa imediat după aflarea teribilei veşti pentru a se ocupa de înmormântare.

Toate l-au iubit şi au vrut să-i fie alături pe ultimul drum.

Irina Iovan, alături de tatăl său

Îmbrăcată în negru, cu capul plecat, chipul Romaniţei Iovan trădează durerea provocată de moartea fostului soţ, cu care a fost căsătorită timp de 5 ani. Adrian Iovan s-a îndrăgostit de creatoarea de modă în timpul unui zbor. Pe atunci, Iovan era încă soţul Valeriei. După 22 de ani de căsnicie a divorţat însă pentru Romaniţa. La câteva luni, pilotul a şi cerut-o de nevastă.

În 2003, cei doi s-au căsătorit, iar în 2006 Iovan a devenit pentru a doua oară tată, de data aceasta de băiat. În 2008, creatoarea de modă a cerut divorţul, invocând drept motiv lipsa de comunicare şi afecţiune.

"În inimile noastre vei rămâne un erou" stă scris pe coroana de flori de la Romaniţa şi de la fiul lor Albert. Creatoarea de modă, a declarat, joi, că i-a spus lui Albert că "tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni". "I-am spus o poveste despre eroi, cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine şi că tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni", a relatat Romanița Iovan, la Academia de Aviaţie, unde joi a fost depus sicriul cu trupul neînsufleţit al pilotului.
 

Mihaela Steriu, fosta iubită după divorţul de Romaniţa

Şi fosta iubită, Mihaela Steriu, a venit să-şi ia rămas bun de la bărbatul pe care l-a iubit. Medicul ginecolog a adus trandafiri albi pe care i-a aşezat lângă sicriul depus la capela Bisericii Sf. Ilie.

Astăzi, pilotul va fi înmormântat alături de părinţii săi, în Cimitirul Bellu Catolic.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • tanar-tinerel pe 25 Ian 2014, 19:02
    ipocrita musetel

    Cotoarba asta cu nume de musetel si palarie cat clopotul clopotnitei a intrat intr-un con de umbra si a vazut ca e rost sa-si faca un capital de imagine. De unde atata "durere"? Daca-i pasa nu se cotacrea cu tineri si nu divorta de el.

    6
    1

  • niculae-florian pe 25 Ian 2014, 09:16
    reflectii la inmormantare

    Dacă te căsătoreşti din dragoste devii bărbat şi nevastă; când te căsătoreşti din comoditate, domn şi doamnă, iar din motive materiale soţ şi soţie. Eşti iubit de nevastă, apărat de doamnă şi suportat de soţie. Nevasta are în grija ei gospodăria, doamna casa, iar soţia banii. Bărbatul bolnav este îngrijit de nevastă, vizitat de doamnă, iar soţia se interesează de starea lui. Când murim, nevasta ne plânge, doamna e cuprinsă de jale, iar soţia poartă doliu. (George Bernard Shaw)

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod