Cel mai bătrân fotomodel din lume a pozat sexy

FOTO. La 83 de ani, cel mai bătrân fotomodel din lume concurează cu unele dintre cele mai cunoscute figuri ale industriei modei din prezent.

FOTO. La 83 de ani, cel mai bătrân fotomodel din lume concurează cu unele dintre cele mai cunoscute figuri ale industriei modei din prezent.

Daphne Selfe a dat dovadă de mult curaj când a acceptat ca la 83 de ani să pozeze într-o ţinută care a făcut-o faimoasă pe Madonna, corsetul şi sutienul conic create de Jean Paul Gaultier pentru turneul cântăreţei din 1990, relatează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

"Obişnuiam să pozez nud. Mâinile mele sunt acum urâte, de aceea port mâneci lungi în mod normal. Corpul meu arată bine când stau întinsă. Dar a fost pentru o cauză bună", a declarat Daphne Selfe.

Fotomodelul a pozat pentru o campanie care doreşte colectarea de sutiene pentru femeile din ţările în curs de dezvoltare. Se pare că fiecare femeie din Marea Britanie deţine nouă sutiene, dintre care poartă doar şase. Campania vrea să determine femeile să doneze sutienele pe care nu le folosesc.

Daphne Selfe a mărturisit că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică şi nici nu a folosit numeroase cosmetice de-a lungul vieţii. "Nu mi-am făcut niciodată nicio operaţie la faţă. Cred că este o risipă de bani şi oricum nu mi-aş fi permis. Cred că aspectul meu este datorat genelor bune. Nu m-am dat nici cu cremă prea mult. Mi-am vopsit părul când am început să albesc, la 40 de ani, dar a devenit un deranj prea mare", a declarat Daphne.

Daphne a fost un model cunoscut în anii 1950. Fiica unei profesoare, la vârsta de 20 de ani a intrat într-un concurs de modele organizat de un ziar local şi a câştigat, relatează ziarul citat de Mediafax.

Foto: Daily Mail

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adina pe 19 Apr 2012, 01:58
  july

  tine cont ca are 83 de ani, nu si a facut nici o operatie estetica iar la fata arata destul de bine. are pielea lasata, e si normal ca , dehh, varsta isi spune cuvantul ... sa vedem cum ajungem noi la varsta aia...

  12
  0

 • july pe 17 Apr 2012, 18:39
  ceeeeeeeeeeeee??????????????/

  daca asta e sexi eu imi dau cu ceva in cap

  3
  9

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod