Cel de-al treilea supermarket BILLA din Galati isi deschide portile

14 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Cel de-al treilea supermarket BILLA din Galati isi deschide portile
Joi, 16 decembrie, BILLA Romania va deschide cel de-al treilea supermarket din orasul Galati. Prin acest nou magazin, BILLA ajunge la un numar de 56 de unitati operate in Romania. 

Noul magazin din Galati este situat pe strada Macedona nr.5 din cadrul complexului Continental si are o suprafata de vanzare de 550 de metri patrati. Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 6000 de articole. Cei care aleg sa cumpere de la noul magazin BILLA din Galati se vor putea bucura de un vast sortiment de legume-fructe si produse de patiserie, precum si de preparate si semipreparate de la vitrina cu servire asistata a raionului Delicatese.
In plus, galatenii vor avea la dispozitie un sortiment foarte variat de carne proaspata, precum si multe alte produse din necesarul zilnic, intotdeauna la preturi avantajoase. 

“Galatenii au fost intotdeauna incantati de oferta de produse si servicii a BILLA, de aceea am ales sa deschidem o noua filiala. Speram ca astfel vom putea fi aproape de cat mai multi clienti pentru care BILLA se va trasnforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, spune Sabin Fane, Diretorul de Marketing al BILLA Romania.

Deschiderea noului supermarket BILLA din Galati va avea loc la ora 8:00 si va fi sarbatorita cu oferte si promotii speciale.
Astfel, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod