Ce părere ai despre "vedetele de carton"?

17 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Ce părere ai despre

Lista de nume poate să curgă cu aşa numitele vedete de la noi din ţară, cât şi din străinătate. Dar deţin un secret bine păzit: ştiu să facă bani făcând ... NIMIC.

Paris Hilton, Katie Price, Kim Kardashian, de la ei, Simona Sensual şi Bianca Drăguşanu de la noi. Sunt numai câteva dintre personajele ajunse celebre peste noapte, fără să aibă un merit în acest sens. Ce părere ai despre "vedetele din carton"? De unde crezi că vine interesul publicului pentru oamenii care nu fac nimic?

Iată ce părere au prietenii noştri de pe Facebook
Emanuel Mihai "nu cred ca ”vedetele” în cauză au vreo legătură cu show bizz-ul; cred că într-adevăr s-au trezit în faţa unei camere şi fac exact ceea ce li se spune; sunt acele personaje de mucava; păpuşile manipulate de păpuşarii numiţi şi descoperitori de talente. Asemenea personaje sunt succesorii clovnilor de la curtea regală, doar că acum - din păcate- avem un clovn acolo în frunte..."

Ileana "Ce e aşa de important la ele şi ce au ele şi noi nu?! Mai ales Bianca D. parcă e un pom de Crăciun...abia îşi mai ţine ochii deschişi de grosolanele gene şi buzele false. Ştiţi ceva? Sunt nişte imitaţii, SINCER!"

Irina "Dacă merge treaba cu reciclatul, vedetele din carton ar trebui puse pe fundul sacului"

Oana "Toată lumea vrea scandal şi întâmplări cât mai pompoase. Şi fetele noastre şi ale lor asta ne oferă....GRATIS"

Ioana "Păi cum nu au vreun merit? Bianca a făcut sex în mare cu Bote, iar Senzuala...cum naiba a ajuns mare vedeta? Nu cred că oamenii le dau prea mare importanţă, ci cei ce le aduc la emisiuni, într-un fel ni le impun. Schimb canalul, dar dau peste alta minunată gonflabilă!"

Mihai: "Vedetele din carton = oameni de paie şi sunt exact ca un foc de paie. De unde crezi că vine interesul publicului pentru oamenii care nu fac nimic? Din incultura şi prostia pe care mulţi o deţin precum o bijuterie pe care o ţin strâns la piept ca nu cumva să o piardă".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod