Ce a vorbit Angelina Jolie cu Obama la Casa Albă

Angelina Jolie a dezvăluit subiectele pe care le-a discutat cu preşedintele american.
Potrivit unui articol publicat miercuri în tabloidul britanic "The Mirror", Angelina Jolie şi Brad Pitt au avut întâlniri separate cu reprezentanţii preşedinţiei americane şi au discutat cu aceştia despre două chestiuni diferite, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Angelina Jolie a spus că a mers la Casa Albă pentru a o sprijini pe Zana Marjanovic, actriţa principală din filmul "In the Land of Blood and Honey", regizat de Jolie, cele două discutând cu preşedintele american despre problemele cu care se confruntă oraşul Sarajevo.

La rândul său, Brad Pitt a discutat cu vicepreşedintele Joe Biden despre lucrările de reconstrucţie a oraşului New Orleans, devastat de uraganul Katrina în 2005.

Angelina  a fost prezentă la acea întâlnire cu preşedintele american, întrucât a dorit să-şi exprime "îngrijorările faţă de anumite lucruri care se întâmplă acolo (la Sarajevo, n.r.)", informează "The Mirror".

"Am vorbit cu el
(cu Barack Obama, n.r.) şi apoi cu subalternii lui.
Am încercat să găsim o soluţie pentru a continua procesul de vindecare a Bosniei şi să ne asigurăm că această ţară se îndreaptă în direcţia cea bună"
, a precizat Jolie.

Actriţa americană s-a declarat mulţumită de rezultatul întâlnirii şi a spus că e foarte mândră de Zana Marjanovic, "care a vorbit foarte frumos despre anumite chestiuni bine precizate".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod