Catrinel Menghia joacă într-un film italian

Catrinel Menghia a debutat în cinematografie în 2011


Catrinel Menghia, născută pe 1 octombrie 1985, a fost descoperită ca manechin la vârsta de 16 ani, pe când ieşea din incinta stadionului din Iaşi, după o sesiune de antrenament la proba de săritură în înălţime. De atunci, ea a devenit un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani şi Lise Charmel. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.

Catrinel Menghia a apărut în calendarul Sports Illustrated 2007 şi în Sports Illustrated Swimsuit Edition 2006, dar şi pe coperta ediţiei sud-africane a Sports Illustrated Swimwear 2009.

Menghia, care a fost, pentru o perioadă, imaginea Emporio Armani, a pozat pentru numeroase reviste, printre care FHM şi Maxim.

De asemenea, fotomodelul este imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Din această postură, Catrinel Menghia a apărut, în 2012, într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de actorul american Charlie Sheen.

În afară de cariera de fotomodel, Catrinel Menghia a avut roluri consistente în mai multe filme, atât lungmetraje, cât şi seriale, notează Mediafax.
În 2011, a debutat în scurtmetrajul "La promessa", apoi a primit un rol în lungmetrajul "Tutti i rumori del mare", ambele semnate de Federico Brugia. Ulterior, a avut rolul principal în filmul "Città Ideale" de Luigi Lo Cascio, prezentat la Festivalul de Film de la Veneţia în 2012. Totodată, Catrinel Menghia a jucat în două episoade din serialul "CSI - Crime şi Investigaţii/ CSI: Crime Scene Investigation", care au fost difuzate în 2013 pe reţeaua de televiziune americană CBS.
În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume.

De asemenea, Catrinel Menghia şi-a făcut recent debutul în teatru, în spectacolul "Questo non è Paese", de Massimiliano Caprara şi Francesco Apolloni - o retranspunere modernă a piesei "Richard al III-lea de William Shakespeare -, care va fi jucat până pe 18 mai la teatrul Spazio Uno din Roma.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod