Catherine, soţia prinţului William, a fost internată în spital pentru a naşte

Ducesa de Cambridge, însărcinată cu primul copil al cuplului, care va ocupa locul al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost internată luni dimineaţă la maternitatea St. Mary din Londra, a anunţat Palatul Kensington.
"Travaliul se află încă la început, după ce (ducesa de Cambridge, n.r.) a fost internată" la clinica St. Mary, "în jurul orei 06.00 (05.00 GMT) în această dimineaţă", se precizează în comunicatul emis de Palatul Kensington, reşedinţa oficială a cuplului princiar britanic.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 31 de ani, a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington, însoţită de soţul ei, prinţul William, care a anunţat că va fi alături de soţia sa la naşterea bebeluşului.

Potrivit unor surse oficiale, Palatul Kensingon va emite un nou comunicat de presă doar după naşterea bebeluşului.

Ducesa de Cambridge va fi asistată la naştere de unul dintre cei mai mari specialişti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.

Această naştere a generat un interes uriaş în presa din lumea întreagă, numeroşi jurnalişti instalându-şi corturile de aproape trei săptămâni în faţa maternităţii londoneze, întrucât data la care soţia prinţului William urmează să nască nu era cunoscută.
Palatul regal anunţase doar că ducesa va naşte "la jumătatea lunii iulie", relatează agenția Mediafax.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod