Cătălin Măruță, decizie radicală: Ce va face la 40 de ani

Andra și Cătălin Măruță se pregătesc să devină din nou părinți. Cei doi, care mai au un băiețel, David, așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a unei fetiţe, Eva.
După 17 ani în care a lucrat în televiziune, realizatorul în vârstă de 37 de ani se gândește ca în viitor să-și facă un program în care familia să se afle pe primul loc. "Eu am zis că de la 40 de ani aș vrea să mă odihnesc și să mă ocup mai mult de familie. Și că mi-ar plăcea să fiu într-o perpetuă vacanță. Desigur, asta nu înseamnă că n-o să mai muncesc niciodată. Dar de la 40 de ani mă voi gândi foarte bine ce voi face mai departe", a declarat Măruță pentru revista Viva!.

"Eu fac emisiuni în direct de aproape 17 ani.
Însă o viață avem, care începe în punctul A și se termină în punctul B. De dincolo nu s-a întors nimeni să ne spună cum e, deci singurul lucru cu care rămâi sunt amintirile. Mie îmi place enorm de mult ceea ce fac, dar vreau să am mai multe amintiri cu familia mea, mai ales că acum o să vină pe lume și fetița noastră"
, a explicat el.

În schimb, Andra crede că soțul ei nu va putea rezista mult fără munca lui: "Eu tânjesc după momentele în care suntem împreună cu toții, că amândoi avem un program foarte aglomerat.
Dar chiar dacă i-aș spune să stea acasă, nu cred că ar putea. Nu cred că poți face ce face Cătălin fără să îți placă. Văzându-l cât e de implicat, că muncește de dimineața de la 9.00 până seara la 9.00, îl admir foarte mult"
, a spus cântăreaţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod