Catalin Botezatu si Lamonza au premiat Lotul olimpic al Romaniei care a ocupat locul I la Olimpiada Internationala de Geografie 2015, cu patru medalii

LAMONZA i-a premiat pe olimpicii nostri. Pentru performantele remarcabile pe care acesti copii le-au realizat anul acesta, celebrul brand de trolere care il are ca brand ambasador pe Catalin Botezatu, le-a daruit valize personalizate pentru calatoriile lor, despre care stiu mai mult ca oricine.

Performantele lor sunt remarcabile, ne bucuram tare sa cunoastem oameni ca ei care ne fac mandri ca suntem romani, fiecare gest de apreciere, oricat de mic, ii motiveaza sa ne reprezinte in continuare cu onoare si succes peste hotare, la consursuri interationale atat de grele. Noi ne-am dorit, prin acest gest, sa le demostram ca suntem alaturi de ei, ca ne mandrim cu ei”, a declarat Catalin Botezatu, brabd ambasador LAMONZA.

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut patru medalii - o medalie de aur, doua de argint si o medalie de bronz - la Olimpiada Internationala de Geografie 2015.

In clasamentul general, Romania s-a clasat pe locul I, anunta Ministerul Educatiei. La competitia internationala care s-a desfasurat in Rusia au participat peste 150 de elevi, din 40 de tari si regiuni.

Olimpiada Internationala de Geografie 2015 s-a desfasurat in perioada 10-18 august, la Tver, in Rusia. Aceasta a fost a XII-a editie a olimpiadei.

Medalia de aur:
•    Costin George Dobrin - elev in clasa a XI-a la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta. In urma cu un an, George Costin Dobrin a obtinut medalie de argint la Olimpiada Internationala de Stiinte ale Pamantului.
Medaliile de argint:
•    Elena Aura Amironesei - eleva in clasa a XII-a la Colegiul National din Iasi.
Tanara a obtinut argint si la editia precedenta a olimpiadei.
•    Sonia Adelina Sortan - eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Decebal" din Deva
Medalia de bronz:
•    Lorena Davidel - eleva in clasa a XII-a la Colegiul National "Nicu Gane" din Falticeni.

Lotul olimpic a fost insotit de profesorii Mihaela Cornelia Fiscutean si Dorin Fiscutean, de la Colegiul National din Iasi, a anuntat Ministerul Educatiei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod