Catalin Botezatu a creat in premiera pentru Quelle

6 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Creatorul de moda a realizat o colectie pret a porter pentru catalogul de primavara/vara 2009. Aceasta linie va fi lansata consecutiv si in alte 9 tari, precum: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Croatia, Estonia, Letonia si Grecia.

"Colectia creata pentru Quelle este adresata unei femei moderne, lipsite de prejudecati, care se doreste tot timpul in pas cu moda. Materialele folosite subliniaza linia corpului, punand in evidenta formele sau, atunci cand este cazul, acestea pot ascunde inerente imperfectiuni care apar odata cu trecerea anilor.


O colectie care poate fi purtata de toate femeile indiferent de varsta, fara a fi nici o secunda dezavantajate de croiala sau culoare. Gama cromatica a tinutelor din aceasta colectie da o nota de tinerete, exuberanta si rafinament celor care imbraca tinutele cu pricina. Femeia pe care o propune prin tinutele sale brandul Quelle este cu adevarat o aparitie.
Rochiile vaporoase cu imprimeuri confera o senzatie de lejeritate si confort, inscriindu-se in acelasi timp in trendul acestui sezon. Adeptele stilului business women se regasesc in noua colectie de compleuri care reinterpreteaza stilul clasic, conferindu-i o nota sic.
Rochiile elegante cu aspect de ceremonie fac din femeia Quelle o adevarata diva, o femeie fascinanta."
, a declarat creatorul citat fiind de comunicatedepresa.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod