"Cartelul crimelor", revine la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Din 1 august de la miezul noptii, politistii din "Cartelul crimelor" se intorc la Pro Cinema cu forte proaspete, intr-un nou sezon al serialului. Difuzat in fiecare vineri dupa Filmul de 10, cel de-al patrulea sezon din "Cartelul crimelor" aduce in atentia telespectatorilor o noua sursa a criminalitatii: neglijentele din sistemul educational. Chiar daca peisajul sau infractorii se schimba, jocurile raman aceleasi pe strazile nesigure din Baltimore.

Fie ca lupta impotriva crimei organizate, a traficului de droguri sau a coruptiei la cel mai inalt nivel, politistii din "Cartelul crimelor" incearca in fiecare episod sa faca fata criminalilor fara niciun respect fata de lege.
Creat de castigatorul a doua premii Emmy, David Simmons, "Cartelul crimelor" a depasit granitele unui clasic serial politist, in rolurile secundare fiind distribuiti politisti si infractori reali.

Mai mult decat atat, o parte din fostii infractori care joaca in serial au fost prinsi si trimisi dupa gratii chiar de catre politistii care acum le sunt colegi de filmari.

"Cartelul crimelor", serialul numit de critici "o poveste cutremuratoare despre un oras care putrezeste din interior", a atins audiente record in Statele Unite si a fost nominalizat la Premiul Emmy in 2005 pentru scenariul exceptional.
 Castigatorul prestigiosului premiu Peabody pentru excelenta in televiziune, "Cartelul crimelor" ii are, si in acest sezon, in rolurile principale pe Dominic West, John Doman si Deirdre Lovejoy.
Vechea distributie este intregita in cel de-al patrulea sezon de un grup de tineri actori, care vor interpreta rolurile unor adolescenti pusi in fata tentatiilor oferite de versatii traficanti de droguri din Baltimore.

Conform publicatiei New York Times, "sezonul patru al serialului va taia rasuflarea telespectatorilor", iar Chicago Tribune a afirmat ca "daca telespectatorii ar avea o singura ora pe saptamana in care ar putea sa se uite la televizor, aceasta ar trebui dedicata serialului "Cartelul Crimelor".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod