Carmen Negoiță te învață cum să fii o fashionistă punk-rock

Fashion bloggerul Carmen Negoiță a adoptat, pentru cel mai recent post publicat pe blogul său, un look de inspirație punk. A realizat în acest sens o ședință foto pe străzile și pe acoperișurile clădirilor din New York, purtând vestimentații pe această temă.
Fashionista a ales o ținută all black compusă din fustă scurtă, dar voluminoasă, vestă și accesorii de impact precum botine cu ținte, curea lată, colier supradimensionat, ochelari de soare cu lentila rotundă, geantă plic și o bentiță cu voal negru. 

Cu un astfel de outfit, Carmen Negoiță a colindat străzile din New York și s-a lăsat fotografiată de George Mărăcine și Leo Klim chiar și în celebrul metrou din metropola americană. 
 
Așa cum și-a obișnuit cititorii, Carmen Negoiță oferă și de această dată recomandări despre cum poți aborda un stil vestimentar, ținând cont de câteva reguli simple. 
 
 

„Versace, Saint Laurent, Chanel și mulți alți designeri au adus un nou trend în modă prin vestimentații de piele neagră, pantaloni din latex, geci și pantofi cu ținte, lanțuri revigorând era punk-rock.
Și cine ar fi putut da din nou acest nou trend decât celebra Anna Wintour de  la Vogue care a purtat o ținută punk la Met Gala?
”, a scris  bloggerița pe www.carmennegoita.com.
 
 

Fashion bloggerul oferă câteva sfaturi despre ce piese vestimentare să alegi pentru a fi punk-rock. 
 
 

„Punkul de anul acesta este diferit de cel clasic. Fuzionează cu stilul rock și inserează în outfit elemente mult mai feminine. Reușește să creeze astfel un look mai blând diminuând din gravitatea stilului punk.
Poți purta, de exemplu, un body din dantelă, o maletă din broderie peste care poți pune o vestă sau o geacă de piele. Ca și materiale, pielea este la mare căutare, cu ținte în forme diferite, cu proemininețe sau capse. Poți purta fustă în carouri cu geacă de piele sau vestă, pantaloni de piele cu maletă de broderie și vestă cu sau fără aplicații. Ca încălțăminte, poți opta pentru botine tip biker sau cu toc accesorizate cu ținte sau capse. Nu este un stil care se adresează femeilor timide.
Este pentru cele puternice, cu atitudine care vor să transmită un mesaj, să lase o impresie”
, declară Carmen Negoiță.
 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod