Carmen Negoita, la nunta, in costum popular maramuresean

Carmen Negoita a lasat deoparte, pentru o seara, vestimentatiile elegante cu care ne-a obisnuit in sedintele foto postate pe blogul ei de moda, si a imbracat costumul popular maramuresean.

Cunoscutul fashion blogger si-a indeplinit un vis mai vechi si a purtat straie traditionale din Maramures in cadrul unei nunti la care a participat in Viseul de Sus.

In timpul petrecerii, mirii au schimbat, conform obiceiului, costumul si rochia de mireasa cu straiele traditionale specifice zonei. Carmen, alaturi de alte invitate, prietene de-ale miresei, au urmat exemplul si au schimbat rochiile elegante cu hainele pitoresti.



„Saptamana trecuta am luat parte la nunta prietenei mele, Dana, in Maramures.

Nu mai fusesem in acea zona a tarii de cand eram copil, asa ca am asteptat cu entuziasm reintalnirea cu acele locuri minunate. M-am simtit extraordinar. Este o zona de vis, cu oameni frumosi si calzi. La nunta, mirele si mireasa au ales sa imbrace, la un moment dat, straie populare, astfel ca am imbracat si noi, invitatii, astfel de vestimentatii. Chiar imi doream de mult timp sa incerc un costum popular. M-am simtit foarte bine in el. Nu am avut opinci, asa ca puteti sa spuneti ca sunt o maramureseanca moderna.
Cat am stat in Maramures, am colindat imprejurimile, am urcat pe munte pentru a admira Cascada Cailor si am vrut sa ne plimbam cu mocanita. Din pacate, nu am avut suficient timp si pentru asa ceva, astfel ca o vom face cu viitoarea ocazie. La intoarcere spre Bucuresti, ne-am oprit si la Sighisoara si Brasov. Avem o tara minunata pe care trebuie sa o vizitam si sa o punem in valoare in fata celorlalti cu orice ocazie”
, declara Carmen Negoita.



 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod