Carmen Negoiță, Dana Săvuică și DJ Wanda fac mâine cascadorii cu mașinile la Târgul Auto Vitan

Pasionate de condus și de sporturi extreme, Carmen Negoiță, Dana Savuică și DJ Wanda vor participa mâine la o demonstrație spectaculoasă de drift. De la ora 10.30, în incinta Târgului Auto Vitan, cele trei vedete vor urca pe scaunul din drepta al celor mai experimentați piloți și cascadori români și se vor aventura în curse cu derapaje palpitante.

“Sunt pasionată de mașini de când eram mică. Colecționam astfel de jucării și abtipilduri cu mașini de la gumele de mestecat. Rețineam toate detaliile despre fiecare model în parte. Am condus apoi tot felul de vehicule, chiar și un microbuz pe drum forestier. Nu știu să fac drifturi, dar îmi plac senzațiile extreme. Abia aștept!”, spune Carmen Negoiță.



Evenimentul este organizat de Asociația Romanian Drift Community care va lansa cu această ocazie Academia de Drift KNS cu scopul de a forma piloți, de a creste nivelul de performanță și de a-i pregăti pentru intrarea oficială în competițiile sportive internaționale de drift.

”Driftul nu se bazează doar pe controlul mașinii într-un derapaj la o viteză foarte mare, ci pe autocontrol.

Îmi doresc să fie cunoscut de către cât mai mulți români și, de ce nu, poate chiar sa îl și practice, într-un cadru sigur, bineînțeles, departe de stradă”, declară Andrei Balica, inițiatorul proiectului Romanian Drift Community.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod