Carmen Negoita, complet goala, acoperita de scrisori de dragoste, de Valentine’s Day

Carmen Negoita si-a surprins cititorii blogului sau cu un pictorial inedit si extrem de indraznet. Bloggerita de moda s-a lasat fotografiata complet dezbracata, pe un pat imens acoperit cu sute de plicuri rosii.
Ineditul concept a fost prezentat pe blogul sau chiar de Valentine’s Day, Carmen dorind sa atraga atentia, prin acest mod, asupra modului in care ne exprimam dragostea fata de persoana iubita. Mai exact, faptul ca indragostitii nu isi mai trimit scrisori de dragoste, preferand sa foloseasca retelele de socializare si mesajele trimise de pe telefon.

“Desi traim intr-o societate obsedata de comunicare, in realitate interactiunile interumane au ajuns sa isi piarda profunzimea si sa se limiteze, de cele mai multe ori,  la “smiley faces”. Oamenii au uitat ce inseamna adevarata relationare bazata pe dialog, cu emotie, sentimente si sinceritate.

Cea mai buna modalitate prin care putem sa ne aratam afectiunea este in mod direct, verbal. Dar, in zilele noastre, am ajuns sa comunicam cat mai mult pe Whatsapp, Facebook sau cine stie ce noi retele de socializare, cu fel de fel de emoticoane care nu au nici o substanta.

Multi dintre noi au uitat cat de romantica si personala este o scrisoare scrisa de mana. Sentimentele asternute pe hartie, puse intr-un plic pe care il deschidem tremurand de emotie, o scrisoare pe care o pastam apoi in biblioteca cu amintiri, au o valoare mult mai mare decat un mesaj efemer. Scrisorile nu sunt desuete, nu sunt de moda veche si nu se vor demoda niciodata. Iubiti si lasati-va iubiti!”, a scris vedeta pe blogul ei, www.carmennegoita.com.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod