Carmen Brumă, reguli clare pentru sărbători fără kilograme în plus

Carmen Brumă are câteva reguli simple care o ajută să evite kilogramele în plus în perioada sărbătorilor de iarnă

 

4. Mişcarea zilnică este singura soluţie care funcţionează dacă vrei să mănânci orice şi să nu te îngraşi. Eu fac 30-40 minute de alergare uşoară în aer liber sau antrenamente scurte şi intense (de tipul celor din programul meu 3 S -Sănătoasă Suplă Sătulă)

Nu uitaţi de ardeiul iute care are proprietatea de a creşte arderile 2-3 ore după masă, prin urmare consumaţi-l fără reţinereCarmen Brumă
5.
Mersul la cumpărături nu trebuie trecut la capitolul mişcare, ci la capitolul pericol, dacă mă gândesc la ispitele frumos ambalate de pe rafturi. Tocmai de aceea ar trebui să plecaţi la supermarket cu burta plină, altfel veţi fi tentaţi să puneţi în coş o mulţime de lucruri interzise.
6. Un alt aliat în această perioadă este centimetrul. Măsuraţi-vă o dată la 3-4 zile pe stomacul gol şi „luaţi măsuri” dacă e cazul.
7. Nu consum fructe pe lângă dulciurile tradiţionale ci ÎN LOC DE acestea.
Dacă mănânc cozonac sau prăjituri, şi mănânc, renunţ la fructe. Singura excepţie e ananasul crud, care intensifică arderile şi ajută digestia. Dulciurile se consumă în prima parte a zilei până în ora 15-16.
8. Masa de seară conţine carne slabă (porc, peşte, vită, pui) şi salată (murături), niciodată desert.
9. Cu 2 săptămâni înainte de Crăciun reduc un pic raţia calorică, astfel încât eventualul surplus să vină pe un deficit de kilograme iar la final, "urmele" sărbătorilor să nu fie vizibile"
, a dezvăluit iubita lui Mircea Badea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 16 Dec 2014, 16:19
    bravo!

    F bune sfaturi.Ignorati indemnurile mamei care s-a intrecut pe ea insasi in tot felul de bunatati... Nu cumva sa chemati musafiri la masa,ca veti face mereu ceaiuri verzi si se vor acri cu muraturi,sau ,Doamne fereste ! va trebui sa ciuguliti si voi cate ceva intre 2 alergari (daca stau cateva ore) In orice caz,e bine sa aveti sarmale cu ou,friptura de soya si un cozonac din faina de orz,cu seminte de mei si de canepa,netratat termic !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod