Carla Bruni, numită "prostituată" de presa iraniană

de Georgiana Dorobanțu, 30 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Carla Bruni, numită
Prima Doamnă a Franţei, Carla Bruni, a fost numită "prostituată" de cel mai important ziar iranian, după ce aceasta s-a implicat in campania de anulare a pedepsei cu moartea la care va fi supusă o iraniancă, pentru ca şi-ar fi inşelat soţul, informează dailymail.co.uk.

Carla Bruni a trimis o scrisoare deschisă, in incercarea de a atrage atenţia oficialitaţilor iraniene si a stopa executarea prin aruncare cu pietre a lui Sakineh Mohammadi-Ashtiani, in varsta de 43 de ani.

Femeia este acuzată că şi-a inşelat soţul şi că a ajutat la uciderea acestuia.
Pedeapsa cu moartea prin aruncarea cu pietre este incă practicată in Iran, in ciuda intervenţiilor organizaţiilor pentru apărarea drepturilor omului.

Într-un editorial cu titlul "Prostituatele franceze se alatură protestului pentru drepturile omului", se face referire la viaţa amoroasă a Carlei Bruni si a prietenei acesteia, actriţa Isabelle Adjani, care s-a alaturat de asemenea luptei pentru anularea pedepsei cu moartea.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod