CARGO canta pe 15 mai la Hard Rock Cafe

BestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 15 mai 2014, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!
Infiintata la Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”.  Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat Ziua Vrajitoarelor si o brousa intitulata Jurnal de bord, cu texele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.
La inceputurile anilor 2000 se lanseaza Baga-ti mintile in cap sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei  “Nu ma lasa sa-mi fie dor” si “A 5-a dimensiune” s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.
“A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, a completat Florin Barbu, bassistul Cargo. Cargo inseamna Adi Barar – chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu – bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock.

Vino pe 15 mai la Hard Rock Café sa asculti piese precum: “Ziua Vrajitoarelor”, “Anarhia”, “Daca ploaia s-ar opri”, “Aproape de Voi” si multe alte surprize.

Biletele pentru concertul Bestmusic cu CARGO din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.metalhead.ro dar si la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 50 de lei cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) si 70 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Biletele in format fizic se gasesc si in reteaua de magazine UMAN si SENIA din toata tara si la Club Rockstadt din Brasov:

UMAN: Bucuresti - Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30), Cluj si Iasi - Iulius Mall, Timisoara - in UMAN Shop si Brasov - Muresenilor nr. 3 si la Clubul Rockstadt

SENIA: Magazinul Muzica in Bucuresti si Magazinul Senia din Constanta (Str. Stefan Mihaileanu, nr 7)

Concertul CARGO din Hard Rock Café va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia SeeNow !
Pe langa show-ul CARGO, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa.
Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scanpandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts -  www.bestmusic.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod