Cârcotaşii vă prezintă noile măsuri guvernamentale, la Prima TV

Miercuri, 13 noiembrie, zi cu ghinion pentru unii, zi norocoasă pentru Gogu din Paşcani, care şi-a făcut prietenă. După îndelungi căutări fără rezultat, iată că Gogu are în sfârşit o iubită, pe care o veţi cunoaşte în această seară la “Cronica Cârcotaşilor”.

Şi tot atunci veţi face cunoştinţă cu cel mai nou angajat de la Ministerul de Finanţe. Seamănă izbitor cu Osama Bin Laden, iar măsurile luate de Guvern sunt de-a dreptul... teroriste. Chiţoiu şi Ponta parcă s-au antrenat în baze de impozitare din Afganistan.

Probabil de aceea preşedintele Băsescu vrea să se facă fermier. Cârcotaşii de la Prima TV îi vin în ajutor şi îi prezintă câteva unelte folositoare pentru muncile agricole, dar adaptate la nevoile sale.  

Şi pentru că nu mai este mult până începe Olimpiada de iarnă de la Soci, Cătălin Degeratu’ se pregăteşte intens pentru proba olimpică de vin-fiert-viteză. Şi domnul Minciunel Convingăroiu se antrenează pentru a-şi vinde electrocasnicele Electro-rebut. El vă face câteva oferte îmbatabile de sărbători, printre care se numără televizorul cu lighean gratuit, telecomanda cu mănuşă de protecţie şi ochelarii 4D.   

Apropo de televizor! Domnişoara Traşcă cică suferă din dragoste şi ţine morţiş să o spună şi întregii ţări, în emisiune Simonei Gherle.
Şi ca circul să fie complet, i se mai face şi rău. Se pare totuşi că biata fata a ajuns la spital, iar doctorul care a operat-o vine la “Cronică” să ne spună ce s-a întâmplat.

Specialist într-ale modei, Dolce Babana vine şi el la “Cronicuţă” să analizeze fustele moderatorilor de la Antena 3, iar fraţii Antenush cântă noul imn al trustului Intact.  

La finalul ediţie cântă trupa Holograf, aşa că nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor”, în această seară (miercuri, 13 noiembrie), de la ora 20:30, la Prima TV.

1 din 9

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod