Cârcotaşii de la Prima TV pleacă în vacanţă cu... tramvaiul

Cârcotaşii de la Prima TV se pregătesc de vacanţă, însă nu înainte de a încheia cel de-al 29-lea sezon de cârcoteli şi de a vă mulţumi că le-aţi fost alături. În semn de recunoştinţă că i-aţi urmărit în fiecare miercuri seară, la Prima TV, Mihai Găinuşă, Dezbrăcatu’ şi întreaga echipă a “Cronicii” vă răsplătesc fidelitatea cu încă o ediţie a emisiunii, în care veţi vedea cele mai tari faze din acest sezon.

Miercuri, 25 iunie, Cârcotaşii îl au invitat în platoul emisiunii pe marele      pictor Michelangelo Găluşcă, care va schiţa portretul asistentei TV ideale.



Tănţica, Gogu din Paşcani, Gelu Mititelu’ şi Sexy Moroşanca vor fi şi ei prezenţi, pregătiţi de vacanţă. Aceasta din urmă şi-a făcut chiar planuri pentru la toamnă. Vrea să-i ia locul Alexei. Conform spuselor ei, o recomandă frumuseţea, deşteptăciunea şi... latura bărbătească.



Şi regele Cioabă va pleca în vacanţă, însă, nu înainte de a-şi prezenta familia la “Cronică”. Singurul care nu vrea să plece în concediu şi va fi la datorie toată vara, este agentul Tuzgureanu de la trupele Dias-de-Dimineaţă. De ce a luat această decizie, aflaţi urmărind ultima ediţie a emisiunii “Cronica Cârcotaşilor”, din acest sezon, miercuri, 25 iunie, de la ora 20:30, la Prima TV.



Şi tot atunci, Mihai Găinuşă şi Dezbrăcatu’ pleacă în vacanţă cu... tramvaiul,  dar şi cu câteva obiecte din platoul emisiunii. Vă spunem doar atât, cântăcioşii de la Jukebox au rămas fără chitară şi microfoane. 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod