Captain America și Albă ca Zăpada, dragoste la prima vedere

Actorul american Chris Evans, interpretul personajului Captain America într-o serie de filme inspirate din universul Marvel, are o relaţie cu actriţa Lily Collins, fiica rockerului britanic Phil Collins.

O sursă din anturajul celor doi actori a dezvăluit pentru tabloidul Us Weekly că artiştii s-au cunoscut la tradiţionala petrecere organizată de revista Vanity Fair după gala de decernare a premiilor Oscar, în luna februarie. Potrivit aceleiaşi surse citate de agenţia Mediafax, relaţia dintre starul american, în vârstă de 33 de ani, şi Lily Collins, în vârstă de 25 de ani, se află abia la început.

"Sunt abia la începutul relaţiei lor. Însă se distrează foarte bine împreună şi sunt dispuşi să îşi acorde timpul de care au nevoie pentru a vedea în ce direcţie se îndreaptă relaţia lor", a spus acea sursă.

În trecut, Chris Evans, unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, a avut o relaţie de doi ani cu Jessica Biel, din 2004 până în 2006, apoi o relaţie de scurtă durată în 2007 cu Minka Kelly, cu care s-a împăcat în 2012, dar relaţia lor s-a destrămat din nou în 2013.

Lily Collins a avut şi ea relaţii cu câţiva actori celebri, precum Taylor Lautner, Jamie Campbell Bower şi Thomas Cocquerel.

Presa americană afirmă că actriţa britanică ar fi avut şi o relaţie cu Zac Efron, însă informaţia nu a fost niciodată confirmată, notează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod