Campanie electorala pe patru canale ale TVR

4 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Pe toata perioada campaniei electorale, TVR, prin canalele sale, TVR 1, TVR 2,  TVR 3 si TVR International, va difuza o serie de talk-show-uri si editii speciale dedicate alegerilor din 30 noiembrie.

Astfel, de luni pana joi, de la 21:10, vineri si sambata de la 15:30, respectiv de la 13:00, emisiuni de tip talk-show vor oferi o serie intreaga de dezbateri. Invitati din partea partidelor politice si analisti vor aborda teme de discutie de pe agenda publica, privind problematica sociala, piata muncii, politica externa, agricultura, educatia, descentralizarea, sistemul de sanatate, siguranta cetateanului etc.
Moderatorii acestor emisii, de luni pana joi, vor fi Felix Totolici, Monica Ghiurco, Sorin Burtea, Viorel Popescu si Radu Radulescu.

Tot pe TVR 1, va fi difuzat "Buletin Electoral", de luni pana vineri, de la 14:45 la 14:55, iar la finalul editiei de seara a Jurnalului, de luni pana duminica, un buletin informativ de 3 minute.

Pe TVR 2, in fiecare zi, de la 17:00 la 18:00, emisiunea numita "Dezbateri Electorale" va fi moderata de Mihaela Craciun, respectiv Horia Grusca, Claudiu Lucaci, si Catalin Sava.

Canalul TVR 3 va difuza dezbateri electorale "Alege Parlamentul tau!" in fiecare zi de la 18:00 la 18:50 si de la 20:00 la 20:50.
In studiourile din Bucuresti, moderatori sunt Luminita Velciu si Mihai Radulescu.

TVR International va prelua dezbaterile electorale "Alege Parlamentul tau!" de pe TVR 1 cu doua difuzari, pentru America si pentru Australia, dar va realiza si sase editii speciale moderate de Angela Avram.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod