Campanie: Ecografii la sân gratuite

10 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Campanie: Ecografii la sân gratuite

Luna octombrie este Luna Internaţională de Luptă Împotriva Cancerului de Sân, prilej cu care Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC), cu sprijinul Roche România, Gral Medical şi Europa FM, a lansat campania de informare şi responsabilizare cu privire la cancerul mamar “Nu am făcut destul”, cu mesajul “Ajută-ne! Mergi la control!”.

În cadrul acestei campanii femeile pot efectua ecografii mamare gratuite, în centrele Gral Medical din Ploieşti, Piteşti, Craiova, Focşani şi Bucureşti.

De asemenea, pacientele care se programează, pentru această ecografie gratuită, pe perioada campaniei, o pot efectua şi după terminarea campaniei, până la sfârşitul anului 2011. Programările se pot face online pe site-ul www.invingemcancerul.ro sau la centrele Gral Medical din întreaga ţară.

Odată cu ocazia acestui eveniment, a fost lansată şi pagina de Facebook oficială a campaniei, denumită “Nu am făcut destul”, unde toţi cei interesaţi pot găsi numeroase informaţii referitoare la cancerul la sân, diverse ştiri şi alte materiale importante despre cancerul mamar.
Persoanele care doresc să susţină campania – “Nu am făcut destul”, printr-un singur click, pot accesa pagină în reţeaua de socializare Facebook la adresa http://www.facebook.com/nu.am. facut.destul

Prin intermediul acestei pagini, se pot transmite orice fel de mesaje, păreri, opinii cu privire la cancerul de sân. Atât lansarea campaniei “Nu am făcut destul”, cât şi cea a paginii de Facebook, cu acelaşi nume, au scopul de a atrage atenţia tuturor femeilor din România asupra cancerului mamar şi să le responsabilizeze prin efectuare de controale periodice.

Cancerul mamar este cea mai frecventă formă de cancer întâlnită la femei, dar, care poate fi curabil dacă este diagnosticat la timp.
De aceea, este foarte important ca orice femeie să cunoască toate semnele şi simptomele cancerului mamar, astfel încât să se poată prezenta la medic, cât mai repede posibil, pentru un consult de specialitate. Făcând acest lucru, se poate evita agravarea bolii, ceea ce creşte considerabil şansele de vindecare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod