Calendarul Pirelli 2011, prezentat la Bucureşti

21 Decembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Calendarul Pirelli 2011, prezentat la Bucureşti

Aflat la cea de-a 38 - a ediţie, Calendarul Pirelli a fost prezentat azi presei de la Bucureşti, după premiera sa globală care a avut loc la sfârşitul lunii trecute la Moscova.

După ce Patrick Demarchelier a imortalizat China în ediţia din 2008, Peter Beard a conturat portretul Botswanei în 2009, iar Terry Richardson a adus în prim-plan Brazilia în 2010, “The Cal 2011” exemplifică geniul creator al artistului cu multiple faţete Karl Lagerfeld, al cărui simţ artistic şi estetic este renumit în întreaga lume.

În studioul său parizian, Lagerfeld a creat “Mythology”, un calendar care reflectă una dintre cele mai profunde pasiuni ale sale, mitologia greacă şi romană, poveşti despre originile umanităţii relatate prin intermediul aventurilor cu zei şi zeiţe, eroi şi eroine.

Prin intermediul unei călătorii în trecut, realizată cu ajutorul limbajului universal al fotografiei, “Mythology” ne poartă către rădăcinile civilizaţiei clasice şi poartă Calendarul Pirelli înapoi în Lumea Veche, acolo unde în urmă cu 140 de ani s-a născut compania care avea să devină o organizaţie multinaţională cu operaţiuni în peste 160 de ţări din întreaga lume.


Cele 36 de cadre care compun Calendarul 2011 ilustrează 24 de subiecte diferite, incluzând zei, eroi şi mituri. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod