Calendarul Campari 2016 o are ca imagine pe Kate Hudson

Campari, faimosul brand italian, lanseaza calendarul 2016 avand-o ca imagine pe Kate Hudson. Indragita actrita de la Hollywood personifica cele doua ipostaze ale brandului Campari in campania BitterSweet explorandu-si atat latura puternica, cat si pe cea jucausa.
Gustul inconfundabil Campari, epitom al dualitatii, ridica intrebari despre modul in care fiecare consumator se identifica cu faimosul aperitiv, cele doua fete ale campaniei fiind o reflectie a gustului Campari: bitter - amarui, sau prin contrast sweet - dulce.

Aceasta dualitate intriganta este adusa la viata de fotograful de moda Michelangelo di Battista ce surprinde momentul esential al alegerii, jucandu-se cu ipostazele dulci-amarui. Kate Hudson materializeaza cele doua esente Campari, impersonand doua roluri, dezvaluind prin calendarul anului 2016 intregul univers al brandului.
Publicat intr-o serie limitata de 9.999 de bucati, editia din anul acesta este destinata colectionarilor si adevaratilor iubitori de Campari. 

Kate Hudson a devenit cunoscuta printr-o serie de roluri memorabile. Printre acestea, rolul din Almost Famous, i-a adus un premiu la Globurile de Aur, cat si o nominalizare la Oscar. Alte roluri apreciate au fost in productiile cinematografice:  How to Lose a Guy in 10 Days; You, Me and Dupree; Fool’s Gold; Bride Wars sau Nine. In 2013, actrita a lansat o line de imbracaminte sportiva functionala, confortabila dar plina de stil, menita sa inspire femeile pentru o viata activa.
Ea promoveaza un stil de viata sanatos, ghidat de determinare si pasiune.

Kate calca pe urmele predecesoarelor sale faimose prin aparitia in calendarul Campari. Editiile din anii trecuti au adus in atentia publicului personalitati precum:  Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba, Milla Jovovich, Penelope Cruz, Uma Thurman sau Eva Green.

Michelangelo Di Battista creaza in 2016 cea de-a 17-a editie a calendarului Campari. Dedicatia si pasiunea artistului l-au ajutat sa expuna in New York, Berlin sau Milano.
Stilul sau fotografic surprinde cu succes aura misterioasa a subiectilor sai, trasatura evidenta in editia calendarului din acest an.   

Pentru mai multe detalii legate de calendar si campania Campari BitterSweet, vizitati pagina de Facebook Campari Romania sau site-ul official:



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod