Caitlyn Jenner vrea să devină legal femeie

Tatăl vitreg al surorilor Kardashian a depus în instanţă documentele oficiale prin care a cerut unui judecător de la un tribunal din Los Angeles să îl declare femeie din punct de vedere legal, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Caitlyn Jenner, în vârstă de 65 de ani, vedetă de reality-show, care se numea Bruce Jenner înainte de a suporta o operaţie de schimbare de sex în luna mai, a depus aceste documente oficiale la Tribunalul Superior din Los Angeles, marţi, cerând instanţei americane să o declare femeie şi din punct de vedere legal.

Însă presa americană afirmă că Jenner, fost campion olimpic la decatlon, s-a temut să furnizeze instanţei toate informaţiile necesare, precum dosarul său medical complet, din cauza ameninţărilor de ordin fizic pe care le-a primit în ultima perioadă, precizează site-ul TMZ.com, citat de Mediafax.

Pe lângă cererea prin care a solicitat recunoaşterea oficială a schimbării de gen, Caitlyn Jenner a cerut instanţei să îi recunoască şi schimbarea oficială a numelui său.

Potrivit unei surse din anturajul vedetei americane, Caitlyn Jenner a cerut judecătorului să sigileze informaţiile private din dosarul său, pentru că, deşi a primit un sprijin substanţial din partea opiniei publice americane, a fost totuşi şi ţinta unor ameninţări de ordin fizic şi se teme ca aceste ameninţări să nu fie puse în practică dacă informaţiile private din dosarul său vor fi făcute publice.

Caitlyn Jenner a sărbătorit noua sa identitate, recent, printr-o ceremonie de schimbare a numelui, prezentată în episodul final din reality-show-ul ei, produs şi difuzat de televiziunea E!.

Cu acea ocazie, Caitlyn Jenner a spus: "A fost o călătorie extraordinară şi am ajuns să trăiesc momentul în care totul a devenit adevărat. Mă aflu într-o perioadă minunată din viaţa mea şi, pentru prima dată, simt că mi-am găsit locul. Mi-am găsit sinele autentic, sunt cu adevărat eu însămi. Vă mulţumesc".

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, care a dezvăluit în aprilie că se consideră femeie, a pozat în noua sa ipostază pentru coperta revistei Vanity Fair, în iunie, şi şi-a dezvăluit cu această ocazie noua identitate, Caitlyn Jenner.

Bruce Jenner, tatăl vitreg al surorilor Kardashian, a devenit în aprilie cel mai cunoscut american care a anunţat în mod public că este o persoană transgender.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod