Burt Reynolds, dependent de analgezice

de Ileana Voicu Ghinea, 18 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Burt Reynolds, dependent de analgezice

Marturisirea a fost facuta chiar de managerul actorului, care a explicat ca dependenta de analgezice s-a declansat in urma unei operatii la spate pe care suferit-o Reynolds de curand. Acelasi Erik Kritzer a mai spus ca renumitul actor, in varsta de 73 de ani, a fost internat intr-o clinica, unde a urmat un tratament specializat impotriva dependentei de medicamente, care i-au fost prescrise anterior.

"Dupa o operatie la spate suferita recent, domnul Reynolds simtea ca trece printr-un adevarat iad si, dupa un timp, a inteles ca devenise prizonierul medicamentelor calmante prescrise", a explicat managerul, citat de Mediafax.

"S-a internat intr-o clinica pentru a-si recapata controlul asupra vietii sale.
Domnul Reynolds spera ca povestea lui sa ii ajute si pe alti oameni aflati intr-o situatie asemanatoare. Spera ca ei sa nu incerce sa rezolve problema singuri, ci sa inteleaga ca uneori este prea greu sa reuseasca singuri si ca trebuie sa ceara ajutor"
, a explicat Erik Kritzer.

Nu este pentru prima data cand Burt Reynolds trece prin aceasta situatie, el declarand in trecut, ca a mai fost dependent de somniferul Halcion, pe care l-a folosit in anii '80, dupa ce si-a rupt maxilarul in urma unui accident.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod