"Bursele Focus", la cea de-a doua etapa a preselectiei

25 Noiembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza


Cei treizeci de concurenti selectati au sustinut luni, 24 noiembrie, interviul decisiv pentru cariera lor de reporter Prima TV.

Inainte de prezentarea materialului propus, tinerii au facut un tur al televiziunii si au avut sansa sa cunosca redactia,  "fabrica de stiri" Focus. Una dintre concurente a avut chiar ocazia sa intre in pielea prezentatorului de stiri pentru cateva momente.

Chiar daca emotiile au fost mari, tinerii s-au aratat extrem de entuziasti si dornici sa devina reporteri "Focus".
Pe langa raspunsul la intrebarile juriului, concurentii au trecut si printr-o proba practica, au simulat o transmisiune in direct, pe o tema data.

Cristina Topescu le-a dat sfaturi tuturor concurentilor si le-a dezvaluit care sunt calitatile necesare pentru a fi un foarte bun reporter. "Daca vreti sa ajungeti jurnalisti profesionisti trebuie sa cititi foarte mult, pentru ca de aici vine usurinta in exprimare. De asemenea, pentru a fi un prezentator de stiri bun trebuie sa faci munca de teren inainte, sa inveti cum se face cu adevarat o stire.".
 

Cei zece concurenti alesi vor realiza cate un material pentru principalul jurnal de stiri de la Prima TV. Cele mai reusite reportaje vor fi difuzate in cadrul jurnalului Focus.

Din cei zece concurenti ramasi in competitie se vor alege cei mai talentati cinci tineri, care vor beneficia de o perioada de pregatire de doua luni in cadrul redactiei Focus. Acestia vor avea ocazia sa viziteze, timp de doua zile, sediul ProSieben din Munchen, unde vor vedea cum lucreaza echipa de stiri din Germania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod