Bunica fetitei din Malawi: "Nu o las pe Madonna sa-mi fure nepoata!"

28 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Bunica fetitei din Malawi:

Bunica fetitei pe care Madonna vrea sa o adopte din Malawi a declarat ca nu o va lasa pe vedeta sa-i "fure" nepoata, potrivit The Sun. Cantareata se lupta de 19 luni sa o adopte pe fetita orfana in varsta de 4 ani, pe nume Mercy James.

Bunica fetei a declarat pentru The Sun: "De ce nu alege aceasta cantareata un alt copil? Este ca si cum ar vrea sa o fure. Vreau sa merg in fata judecatorilor, nu voi renunta la ea".

Mercy traieste intr-un orfelinat din Malawi iar bunica sa, Lucy, sustine ca oficialitatile o preseaza pentru ca fata sa fie adoptata.
"Cand am fost sa o vizitez luna trecuta, mi-au spus ca vor sa-i gaseasca o familie care sa-i ofere o educatie mai buna. Dar eu vreau sa ramanem la intelegerea initiala, ca Mercy sa se intoarca la mine dupa ce implineste sase ani", a adugat bunica fetitei.

Mercy a fost incredintata unui orfelinat dupa ce mama sa, in varsta de 18 ani, a murit la cinci zile dupa nasterea ei. Se crede ca tatal fetitei este un student care a murit din cauza SIDA. Madonna vrea ca Mercy sa fie sora celuilalt copil adoptat de ea dintr-o tara africana, un baietel acum in varsta de trei ani.
Vedeta va merge in Malawi in zilele urmatoare, unde va sta timp de o saptamana impreuna cu micuta pe care doreste sa o adopte.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod