Bruce Willis vrea să renunţe la actorie

Actorul, devenit recent tată pentru a cincea oară, intenţionează să renunţe la actorie pentru a avea grijă de cele două fetiţe ale sale pe care le are cu actriţa Emma Heming.
Emma Heming, care este căsătorită cu Bruce Willis din 2009, a născut pe 5 mai al doilea copil al cuplului, Evelyn Penn, şi a declarat recent într-un interviu că soţul ei este un părinte implicat, care a ajutat-o cu creşterea fetiţei lor în vârstă de doi ani, Mabel, în timp ce era însărcinată, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Din fericire, Bruce a hotărât să ia o pauză (de la filmări, n.r.) şi să mă ajute cu Mabel în timpul sarcinii. Este un tată foarte implicat - şi, în secret, cred că îşi doreşte să fie un părinte care să stea acasă.
(...) Sunt atât de recunoscătoare că fetiţele noastre au un tată atât de dedicat. Este un bărbat de casă şi adoră să fie tată"
, a spus Emma Heming într-un interviu pentru revista Hello!.

Bruce Willis, care, în mai, a devenit tată pentru a cincea oară, mai are trei fiice cu actriţa Demi Moore, cu care a fost căsătorit între anii 1987 şi 2000: Rumer, în vârstă de 25 de ani, Scout, în vârstă de 22 de ani, şi Tallulah, în vârstă de 20 de ani.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod