"Brothers and Sisters", un serial Disney in exclusivitate la Prima TV

Facebook Twitter Comenteaza


Din 1 septembrie, Prima TV aduce un nou serial, in premiera in Romania. Castigator al premiului Emmy si nominalizat la Golden Globe, urmarit de milioane de telespectatori din intreaga lume, "Brothers and Sisters" a creat publicului de pretutindeni o adevarata dependenta, avand deja comunitati de fani.

Serialul prezinta drama unei familii din California, avand in distributie actori indragiti, precum Calista Flockhart din "Ally McBeal", Rob Lowe si Sally Field, cunoscuta din filme de succes precum "Mrs.
Doubtfire", "Forrest Gump" sau "Legally Blonde 2".

"Brothers and Sisters" este un serial plin de suspans, care abordeaza intr-un mod inedit teme ale dramei de familie precum fidelitatea, deceptiile, iubirea, dar si consumul de droguri sau homosexualitatea. Cu toate ca au stiluri de viata diferite, membrii familiei Walker isi gasesc unitatea sub acelasi acoperis.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vasile cristina pe 3 Oct 2008, 15:13
    serialul Brothers and Sisters

    Buna ziua as dori sa stiu la ce ora ruleaza serialul; va intreb acest lucru deoarece am intrat pe site-ul Prima TV si nu-l gasesc in grila lor de programe; imi place fff mult acest serial va multumesc anticipat ptr informatie

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod