Britney Spears se întoarce la şcoală

Cântăreaţa americană a luat decizia de a reveni pe băncile şcolii şi de a urma un curs de "pre-algebră", pentru a putea să îl ajute pe fiul ei cel mare, Preston, în vârstă de nouă ani, să îşi facă temele, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Fiii mei merg la o şcoală care este cu adevărat foarte grea, iar în această săptămână a trebuit să stau cu ei timp de trei ore pentru a-i ajuta să îşi rezolve temele", a spus vedeta americană.

"Unele dintre exerciţii erau grele pentru mine. Anul viitor, când Preston va intra în clasa a cincea, va face pre-algebră, iar eu am început deja să urmez un curs de pre-algebră. Aşadar, voi şti cum se rezolvă acele exerciţii"
, a adăugat Britney Spears.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani, care mai are un fiu, Jayden, în vârstă de opt ani, cu fostul ei soţ Kevin Federline, spune că a implementat în familia ei un sistem de recompensare pentru cei doi fii ai săi.

"Dacă vor primi multe note de 10, vor primi o jucărie pe lună.

Preston mi-a cerut deja o creştere a alocaţiei sale săptămânale - 10 dolari sau 20 de dolari pe săptămână -, însă asta rămâne de văzut", a adăugat cântăreaţa.

Britney Spears, care are de şase luni o relaţie cu producătorul de televiziune Charlie Ebersol, spune că şi-ar dori să aibă încă un copil "în viitor".

"Mi-ar plăcea să mai am un copil. Sunt foarte mulţumită de cei doi fii pe care îi am, dar poate voi mai avea unul în viitor", a declarat vedeta americană pentru revista People.
Întrebată dacă şi-ar dori o fetiţă, cântăreaţa a răspuns: "Mi-ar plăcea foarte mult o fetiţă, o copie mai mică a mea. Ar fi amuzant!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod