Brigitte Năstase scapă de trecutul penal

Soția lui Ilie Năstase le-a solicitat magistraților Judecătoriei Timişoara să îi "cureţe" cazierul. Ea a depus, la începutul anului, o cerere de reabilitare.
Cererea a fost înregistrată în 9 ianuarie anul acesta pe adresa Judecătoriei Timișoara. Brigitte Năstase, fostă Sfăt, a vrut ca judecătorii să îi reabiliteze numele și să o scape de cazierul "pătat" în 2003.

Ea a fost condamnată atunci la trei ani și jumătate de închisoare pentru instigare la tâlhărie și lipsire de libertate. Din pedeapsă a executat însă numai doi ani și a fost eliberată condiționat cu un rest de pedeapsă de peste 500 de zile. Au urmat apoi ani buni de vizite la serviciul de probatoriu, timp în care soția lui Ilie Năstase a fost nevoită să stea departe de problemele cu legea.

A treia oară se pare că a fost cu noroc pentru soția fostului tenismen Ilie Năstase.
Magistrații Judecătoriei Timișoara au decis, joi dimineață, să-i aprobe cererea de reabilitare și să o scape astfel de trecut pe Brigitte Năstase, anunță scrie site-ul tion.ro, citat de realitatea.net.

Pentru a putea fi reabilitată, Brigitte Năstase, fostă Sfăt, a fost nevoită și să demonstreze că a achitat cheltuielile de judecată la care a fost obligată prin condamnarea din 2003.

Cererea lui Brigitte Năstase a fost acceptată, iar cazierul îi va fi curățat. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs de procurori în termen de 10 zile.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod